Sharing Inspiration
Friday, 01 November 2013 09:41

Niste raspunsuri...

Pentru cititorii de romana, cu drag...

In ultimul timp citisem mai multe carti de dezvoltare personala, din mai multe motive, fie ca pentru dezvoltarea unei calitati profesionale, fie ca intelegeam ca trebuie de prelucrat vre-un “skill” ce-mi lipseste.  Si da, sunt carti foarte bune, pentru minte… dar seci pentru suflet. In timp ce ma pregateam sa merg in vacanta ii cerusem prietenei mele vre-o carte “usurica”, ca sa nu-mi fie trist pe plaja. Mi-a dat. Am citit-o aproape fara sa respir. De mult nu citisem astfel de carti - ca sa-mi umple sufletul. Mi-a facut vacanta mai plina. M-am regasit in ea, sau am aflat niste raspunsuri... iar cand am inceput sa setectez citate pe care as fi vrut sa le impart si cu tine, imi venea sa citez mai toata cartea… Niste Raspunsuri de Mihaela Radulescu.

 

* "Nu scriu pentru cei care traiesc doar dupa schema – cariera, familie, casa, masina, concediu, musafiri, pensie si rate. Scriu pentru cei care, macar din cand in cand, le mai dau naibii de reguli si-si traiesc povestile interzise".

 

* "E o dimineata din aia de fulgi… Asa numesc diminetile in care n-am chef sa fac mic dejun de-ala cu oua, sucuri stoarse, piine prajita… Doar torn lapte in castronul plin cu fulgi si infulec citind mailuri".

 

* "Da’ macar am invatat cate ceva din toate biografiile de actrite celebre pe care le-am devorat - sa pastrez misterul cand nu-mi convine sa spun una devar sau chiar cand vreau sa nu se bage nimeni in viata mea personala. Cred ca o sa raspund cu “e treaba mea”.

 

* "Mi se pare ca-i atita iubire in miinile barbatului care spala trupul iubitei de orice urma, de orice neliniste, de orice mizerie pe care a trait-o, atita drag de a o atinge altfel si de a o infasura in prosop alb ca-n rochie de mireasa".

 

* "Trebuie sa ma excite cu creierul si abia apoi cu vreun trup impecabil sau cu niste dinti imaculati".

 

* “[...] mi-am dat seama ca imi plac barbatii care par sa aiba niste raspunsuri, nu mereu intrebari la care sa raspund eu…”

 

* “Continua sa colectionezi trupuri, gemete si fiori. Stiu ca asta faci, iti place la nebunie sa fii colectionar, dar nu proprietar, nu vrei sa-ti apartina nimic din ce aduni.”

Fashion Bloggers Map